Redaktionell design

Spektra har en mångårig erfarenhet av att utveckla tidningsformat. Vi brinner för att lyfta innehåll och skapa design som träffar mitt i prick. Både i print och digitalt.

Vi är din partner genom hela processen – från format och innehåll till löpande produktion. Vi tror på en prestigelös dialog där vi tillsammans med vår kund skapar den bästa möjliga produkten. För oss är alla moment viktiga; från idé, formlösning, val av fotograf eller illustratör till de sista viktiga detaljerna innan tryck.

b

b

På Spektra är det digitala lika självklart som det tryckta och vi utvecklar allt från redaktionella webbar till rörligt content och skapar innehåll för sociala medier.

Behöver du hjälp med din redaktionella produkt? Inget uppdrag är för stort eller litet. Kontakta Lina Åberg på 0739-38 63 00 eller skicka ett mail till lina@spektradesign.se

Magasinet Grus får Publishingpriset 2019. Foto: Stina Stjernkvist

Redaktionella uppdrag i urval: Lärarförbundet (Tidningen Gymnasiet, Tidningen Origo), Korpen Stockholm (Magasinet Grus), Naturkompaniet (Naturkompaniet 365), Svenska Tecknare (Tecknaren), Belysningsbranschen (Ljuskultur), IOGT-NTO (Accent), ME-förbundet, LRF.

dd

Behöver du hjälp med din redaktionella produkt?
Maila eller ring Lina
0739-38 63 00.

Tecknaren

Bevakar bild och form

Magasinet Grus

Redaktionell design, chefredaktör

Frysen

Ljuskultur

Naturkompaniet 365

Kundtidning

Svenska Institutet

En bok om Sverige

Tidningen Accent

Redaktionell design

Tidningen Sex

Tidningen Origo

Tidningen Gymnasiet