Identitet

Vi utvecklar visuella identiteter som förstärker ett företag eller en organisations kommunikation. I arbetet utgår vi från uppdragsgivarens kärnvärden och ser till att logotyp, typografi, färgval och bildspråk stämmer väl överens med de värden och budskap som ska förmedlas.

Tidningar

Vi har stor erfarenhet från produktion av flera tidningar med stor journalistisk trovärdighet och engagerat innehåll. I samarbete med uppdragsgivaren vill vi skapa tydlig och tankeväckande kommunikation. Vi ansvarar för innehållsutveckling, tar fram ny tidningsdesign eller ser över en redan befintlig form.

Grafisk design

Vi gör grafisk design och ansvarar för idéarbete, art direction och produktion till många olika typer av större eller mindre projekt och produkter. Vi formger t ex både bokomslag och hela böcker, konsert- och filmaffischer, konstkataloger, DVD-, spel- och skivomslag.

Webbutveckling

Vi tar helhetsansvar för att formge, utveckla och programmera webbsidor. Vi gör allt ifrån mindre hemsidor eller kampanjsajter, till omfångsrika webbplatser med t ex interagerad webbshop.

Set Design

I flera av våra uppdrag ingår set design till t ex illustrationer och omslag för tidningar eller böcker. Vi gör hela idéarbetet, ansvarar för koncept och art direction, tar fram rekvisita och scenografi och samarbetar med en passande fotograf.

Kampanjer

Tack vare vår breda kompetens kan vi ta fram en kampanjs alla delar – från annonser, webbsidor och appar, till affischer, broschyrer och T-shirts – allt anpassat efter situation och behov. Vi ansvarar för koncept, art direction och layout.

Dansens Hus

Läs mer